Copyright © 2020. All Rights Reserved

Цветя за 8-ми март

20 февруари 2022
Цветя за 8-ми март
Какви цветя да подарим на празника на жената2
 
Букет с лалета за осми мартТрудно  е да си представим първия пролетен празник - 8-ми март без забързаните мъже с букети, запътили се  към своите скъпи и любими жени. Всеки уважаващ себе си мъж търси специален букет, който ще донесе радост на любим човек, ще помогне за изразяване на възхищение и благодарност и ще създаде прекрасно настроение. Свежите цветя на 8 март отдавна се смятат за най-добрите подаръци за жените. Най-често на този ден се дават букети от лалета, тъй като те символизират идващата пролет. И ако все още не знаете кои цветя на кого се подаряват на 8 март, нека да разберем.
 

Букет за 8-ми март за близки роднини - майка,  свекърва или баба

 
Представителите на силния пол трябва да подготвят цветя за 8 март не само за своята приятелка, съпруга или близък приятел. Проявите на внимание от мъжете се очаква от техните майки, свекърви и баби. Представеният букет ще предизвика много ентусиазъм и ще донесе най-приятните емоции, ако:
подарете на мама любимите й цветя - цветна композиция или цветя, растящи в саксия. Ако паметта се провали, тогава бели или алени рози, грациозни зюмбюли или хипеаструми ще бъдат идеални, можете да видите повече за избора на цветя за мама;
подарете на свекърва си алени рози или рози с уникални нюанси, очарователен аромат на нарциси;
подарете на баба хризантеми, изящни лалета, слънчева мимоза. Не забравяйте за любовта на бабите към цветята в саксия.

За ваше улеснение може да поръчате доставка на цветя от нашият онлайн магазин Цветарник.БГ

Цветя за съпругата

Тези, които избират букети на 8 март за своите съпруги и любими хора, трябва да запомнят едно просто правило - на любимите жени се дават любимите им цветя. Ако по някаква причина не е възможно да закупите букет само от такива цветя, печелившите опции ще бъдат:
нежни лалета;
луксозни рози, чието разнообразие от нюанси ви позволява да изразите усещането в неговата цялост;
елегантни гербери;
изящни орхидеи.
Лилии, рози от божур и изящни карамфили, представени за Международния ден на жената, ще зарадват съпругите и любовниците.

Букет за любимата жена за 8 март

 
ανθοπωλείο στην σόφια βουλγαρίαОригинален букет за вашата любима на Международния ден на жената е чудесен начин да спечелите и завладеете сърцето на една дама. Любимата жена или момиче трябва да поръча букет предварително, така че в деня на празника да го получи първа. Малко сладко допълнение под формата на играчка, сладки или бижу ще зарадва получателя на подаръка.
 
Любим човек трябва да купи като подарък букет цветя от алени рози или момина сълза, от лавандула или грациозни лалета, от нарциси, омайващи с аромата или първите кокичета, от нежни лалета или аристократични орхидеи. В зависимост от вашите желания можете да поръчате цветна аранжировка или букет цветя от същия вид.
 
Момичетата много обичат, когато им подаряват цветя, а ако има много, това вече е многократно удоволствие. С помощта на услугата за доставка на цветя  можете да поръчате не само представените букети в нашия каталог, но и да направите своите желания за дизайна или композицията на букета.

Цветя за колежките за 8 март

 
Букет цветя на 8 март като подарък на колега е преди всичко проява на възхищение на мъжа от нейната женственост и привлекателност, израз на благодарност за възможността да общува с очарователна жена. Изборът на букет за колега трябва да се подхожда внимателно, тъй като 8 март е Ден на жената, а не ден на специалист. Можете да поръчате и изпратите на посочения адрес букет за колега :
 
от темпераментни и в същото време скромни хризантеми;
от нежни и очарователни лалета;
от рози с необичайни или меки нюанси;
от зюмбюли с най-деликатен аромат или от ярки гербери.
Какво да подаря на сестра си ?
 
Сестрите на този празник чакат не по-малко подаръци от своите братя, отколкото майките и бабите. Не е трудно да зарадвате любим човек, ако представите оригинална цветна аранжировка от любимите й цветя или подарите скромен букет с подарък. Именно в този ден готин подарък за момиче под формата на мека играчка или възрастна сестра под формата на кутия с любимите й сладкиши ще създаде страхотно настроение и ще предизвика буря от емоции. В зависимост от възрастта можете да подарите на сестра си такива пролетни лалета или екзотичен лотос, нежни теменужки или рози с меки нюанси, гербери и зюмбюли, горчиво-пикантни хризантеми или куп очарователни кокичета.
 

Подарък за дъщерята

 
Детски букетЦветята на дъщеря ви трябва да бъдат избрани, като се вземе предвид нейната възраст:
Малките ни дъщери, деца до 10 годинишна възраст ще харесат букети от розови рози с малки пъпки, средни лилии или маргаритки. Евтин подарък, поднесен с букет, ще предизвика най-искрена благодарност;
на дъщерите тийнейджърки се дават букети от нежни прости цветя от розови, бежови, люлякови нюанси, за предпочитане с пъпки. Оригинален подарък ще зарадва малка жена;
Порасналите вече дъщери се радват на лалета и гербери, бледорозови рози;
Омъжените дъщери са представени с цъфтящи цветя в розови, жълти, бежови и кремави нюанси, включително растения в саксии.
 

Ако искате да представите наистина оригинален подарък, той може да бъде допълнен с:

  • меки играчки ;
  • кошници с плодове;
  • торти;
  • сладкиши и сладкиши;
  • балони с хелий;
  • подаръчни кошници.

Много момичета и жени наистина заслужават скъп подарък за 8 март. Ако решите, че и вашата сродна душа е, тогава отидете в бижутерския магазин с увереност. Всички жени обичат бижутата, особено ако са изработени от скъпоценни сплави. Ето защо, отличен подарък за момиче на 8 март може да бъде златно или сребърно бижу: гривна, висулка, висулка или обеци. По-добре е да не подарявате пръстени на 8 март, в противен случай вашата приятелка веднага ще започне да пробва сватбена рокля.

За да не се измъчвате от въпроси какво да подарите на любимата ви жена си за нейния празник, просто трябва да отидете на нашия онлайн магазин за цветя " Цветарник БГ" и да поръчате  доставка на цветя в София  или всеки друг град в България . Ако искате да изненадате приятно своите близки, трябва да вземете предвид предоставената от нас информация. Тя ще ви помогне да направите покупка, която ще ви подхожда във всяко отношение. Можете да сте напълно сигурни, че резултатът ще отговори напълно на вашите очаквания.

Засаждане и грижи за розите

Преди да засадите вашата роза, трябва да я напоите обилно. Разрохкайте повърхностната структурата на почвата, Изкопайте дупка  с помощта на градинска лопата, с размери приблизително два пъти по-голяма от размера и дълбочината на контейнера, в който е растението в момента. След това напълнете долната една трета от дупката за засаждане с органичен оборски тор и изкуствен тор NPK бавноразстворим .

прочети още
David Austin roses / Рози на Дейвид Остин

Английски сортови рози на Дейвид Остин Уникалните сортове от Дейвид Остин не могат да бъдат объркани с други. Те очароват от пръв поглед.

прочети още
Композиции от сухи цветя и естествени природни материали

Ако на работното ви място липсват необходимите условия за отглеждане на каквито и да е растения – недостатъчна светлина , необходима температура или просто нямате възможност

прочети още
ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

Тенденциите в съвременното строителство и обзавеждане все повече налагат използването на изкуствени продукти които водят до създаване на жизнена среда която различна от естествената за човека

прочети още