Copyright © 2023. All Rights Reserved

Плащане

 

Поддържани платежни методи, при заплащане в лева (BGN)

 

Кредитна карта (Виртуален постерминал през системата на Борика) 

 

Поддържат се: VISA, Master Card, Maestro, дебитни карти и др.

След преминаване на процедурата по поръчката изберете начин на плащане – кредитна карта. Системата автоматично ще ви пренасочи към сайта на Борика, където се въвеждат данните от картата и се извършва плащането. Нотификацията за извършено плащане при нас се получава до 30 минути след като е извършено плащането.

За плащания с дебитни карти, издадени от български банки, е необходимо картата да бъде активирана за електронни плащания през банкомат.
Активирането през банкомат НЕ важи за кредитни карти.

При плащане с банкова карта клиента задължително трябва да има регистрация в сайта !

 

Банков превод 

 

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по банковата сметка на Гарленд ЕООД

Райфайзен Банк АД

IBAN (сметка в лева): BG58RZBB91551009074120) 
BIC кода на банката е: RZBBBGSF 

 

ePay 

 

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в системата.

След като приключите с поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

 

EasyPay

 

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на EasyPay ».

При заплащането на поръчката трябва задължително за основание за плащане да посочите 10-цифрения код за плащане, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от вашата онлайн поръчка, като същия ще ви бъде изпратен и по имейл, на адреса, посочен в поръчката.

 

В брой 

 

Плащането се извършва на място в магазина ни на адрес - гр. София , бул. Черни връх 230 " Цветарника на Драгалевци"

 

Наложен платеж 

 

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

 

PayPal 

 

След преминаване на процедурата по поръчката се избира начин на плащане PayPal. Системата автоматично ви пренасочва към сайта на PayPal, от където след login се потвърждава плащането.

При успешно извършване на плащането ще получите имейл, като при нас потвърждението за плащането също пристига в рамките на 15 минути.